Despre noi

Purple Life este un concept de sanatate si lifestyle, bazat pe principiul 'este mai bine, mai eficient si mai ieftin sa previi, decat sa tratezi". Acest proiect urmareste sa educe oamenii in privinta unei nutritii corecte si sa informeze asupra obtinerii unui stil de viata sanatos. Echipa de specialisti Purple Life este de parere ca nimic, nici o dieta, recomandare, sfat medical etc nu poate fi acordat fara o investigatie in prealabil. Fiecare persoana este unica si fiecare organism necesita recomandari personalizate. De aceea, noi nu vom oferi niciodata diete sau jurnale alimentare prestabilite si nici nu recomandam aplicarea acestora, fara o investigatie medicala. Doar o investigatie asupra organismului poate releva ceea ce noua ne lipseste sau ceea ce avem in plus, ce afectiuni, boli sau alergii trebuie avute in vedere.

Purple Life foloseste aparate de medicina alternativa de inalta performanta, iar investigatiile medicale se realizeaza sub atenta supraveghere a unui medic specialist. In urma analizarii investigatiilor, echipa de consilieri nutritionali va realiza jurnal alimentar/diete personalizate si va face recomandari personalizate.

Purple Life se adreseaza persoanelor interesate de a avea o viata sanatoasa, persoanelor care cauta solutii la problemele lor de sanatate, angajatilor stresati la locul de munca, antreprenorilor stresati, sportivilor de performanta, loturilor sportive, cuplurilor ce isi doresc un copil si seniorilor care vor sa se bucure de aceasta etapa a vietii. Pentru toate aceste persoane, echipa de specialisti Purple Life realizeaza investigatii si concepte personalizate.

Pentru a afla starea de sanatate actuala, gradul de protectia al AdN-ului, predispunerea la boli genetice, pentru a stii la ce riscuri de boli te supui si pentru a cunoaste informatii corecte despre preventie si nutritie, te poti programa la cabinetul Purple Life la numarul 0731468914 sau la adresa This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

O echipa de specialisti si pasionati de sanatate te asteapta.